Uitvaarten

Uitvaarten laten regelen

Het regelen van een uitvaart of begrafenis is iets waar u niet aan denkt. Het is namelijk niet iets waar u dagelijks mee bezig bent en wanneer iemand ineens bijzonder ziek wordt, dan is de kans klein dat deze persoon de energie heeft om alle elementen en factoren te bekijken. Vooral niet omdat het financieel een vervelend en moeilijk verhaal is. Wat dekt de verzekering, tot welk bedrag en welke voorwaarden komen daarbij kijken?

Wanneer u zelf stervende bent, of een familielid hebt die stervende is, wilt u de laatste momenten niet vullen met het regelen van de uitvaart. Dat is waarom wij een groot netwerk opgezet hebben waarbinnen wij gemeentes, begraafplaatsen en uitvaartmeesters kunnen regelen. Zo weet u zeker dat uw begrafenis of uitvaart in goede handen is en kunt u de laatste momenten van uw leven op uw eigen manier indelen. Als u meer wilt weten waarom u voor GraViBo moet gaan klik dan hier!

 

Wat zijn uw wensen?

eurocasinoVoordat we een pakket op kunnen stellen dat we op maat voor u maken, moeten we weten wat uw wensen zijn. Hier nemen we graag de tijd voor en daarom is het wenselijk wanneer u op tijd een aanmelding doet. Een gesprek van twee tot drie uur is meestal genoeg om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden en de opties die u zelf wilt. Vervolgens vragen we u om iemand aan te wijzen die bij ons de rest kan regelen.

Ons grote netwerk kan veel, maar we weten niet van welke muziek u houdt, welke persoonlijke wensen u heeft en welke mensen een uitnodiging moeten krijgen voor de uitvaart. Bent u zelf niet meer zo goed in staat om deze elementen in te vullen, dan kan de aangewezen persoon dit doen voor u. Op die manier weten we zeker dat we de uitvaart zo kunnen regelen dat u er tevreden op terug kunt kijken, vanuit de hemel.

 

Wat regelen wij precies?

We kunnen letterlijk alles regelen. We kunnen het graf voor u boeken, de kist uitzoeken en de muziek regelen, net als een ceremoniemeester die we uit eigen kringen aanleveren. De koffie, de cake, de rouwstoet, alles hebben we in eigen beheer zodat we het tegen aantrekkelijke prijzen kunnen regelen. We maken daarbij zoveel mogelijk gebruik van uw verzekering en schuiven graag met de onderlinge prijzen zodat de kosten zo laag mogelijk uitvallen.

Daarom maken de meeste mensen winst op onze diensten. Wanneer zij zelf de uitvaart geregeld zouden hebben, zouden zij duizenden euro’s bij moeten betalen. Bij ons valt meestal alleen onze rekening op de mat, en na aftrek van de verzekeringsvergoeding is dat vaak een klein bedrag. Dit kunnen we overigens zelf regelen met de meeste verzekeraars, ook omdat we vaak met deze mensen samenwerken. Dat scheelt veel administratie voor de nabestaanden.

 

Geen verzekering?

Heeft u geen uitvaartverzekering, dan betekent dit dat er veel kosten bij de uitvaart komen kijken. Heeft u hier zelf geld voor gespaard, dan kunnen we u desgewenst van de rekening voorzien voordat u overlijdt. Op die manier kunnen de nabestaanden genieten van een goed geregelde uitvaart, zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over de kosten. Die zijn dan al betaald door u, omdat u zelf een bedrag gespaard had en geen verzekering had.

Zorgt u er in alle gevallen voor dat uw nabestaanden weten hoe de vork in de steel zit en met wie zij contact op moeten nemen bij overlijden.