Onze visie

De visie achter GraViBo

We hebben het bedrijf opgezet met een visie. Onze visie is dat alle mensen een waardige uitvaart moeten kunnen hebben en dat alle graven er verzorgd bij moeten liggen. We willen hierbij vooral de nabestaanden ontlasten. Er is vaak weinig bekend over de mogelijkheden, de verzekeringen en de opties die komen kijken bij een uitvaart. Daardoor vallen de kosten vaak te hoog uit, vallen uitvaarten tegen en zijn er graven die compleet vervallen achterblijven wanneer de familie even geen tijd heeft.

eurocasino

We willen dat de begraafplaatsen waardige plekken blijven en dat alle mensen tegen aantrekkelijke prijzen kunnen genieten van onze diensten. Daar hebben we aanzienlijk wat energie in moeten steken. De uitvaartbranche is redelijk gesloten en laat niet snel nieuwe partners toe. Nadat we een voet tussen de deur hadden via de verzekeraars, waren meerdere bedrijven ineens geïnteresseerd in een samenwerking. Na het horen van onze visie en doelstelling hebben veel van deze bedrijven interessante en scherpe prijzen aangeboden voor de diensten die via ons afgenomen worden. Dit geldt alleen voor de diensten die afgenomen worden via ons en via de verzekeraar.

Het gevolg is dat de kleine dekking van de meeste verzekeringen ineens genoeg kan zijn, wanneer de tijd genomen wordt om hier een beetje mee te rekenen en puzzelen. Dat doen we graag voor u, vaak samen met onze partners, zodat de maximale dekking gebruikt wordt en er zo weinig mogelijk elementen open blijven staan wanneer de vergoedingen van de verzekering verrekend zijn.

Heeft u geen verzekering, neem dan direct contact met ons op zodat we een verzekering op maat aan kunnen raden, zonder hier kosten voor te rekenen. Heeft u interesse in onze diensten en de mogelijkheden, of wilt u een vrijblijvende offerte of een case van een uitvaart die wij geregeld hebben? Dan kunt u mailen of bellen naar GraViBo. Offertes worden binnen 24 uur verstrekt met een foutmarge van 10% over de eindprijs. Alle andere vragen worden zo snel mogelijk opgepakt door de medewerkers die op alle werkdagen en zaterdagen op kantoor aanwezig zijn. Doorgaans resulteert dit in een antwoord op de meeste vragen binnen 12 uur, behalve op de zondagen uiteraard omdat er dan niemand aan het werk is bij ons.